Birouri pentru echipe2019-02-14T13:15:39+00:00

Birouri pentru echipe de orice mărime

Pe măsură ce afacerea ta crește, apare și nevoia unui birou mai mare, în care echipa ta să beneficieze de autonomie și intimitate, având totodată acces la toate beneficiile oferite de un spațiu de co-work.

De ce 3house

La 3house toată lumea câștigă. Echipa ta lucrează cu plăcere într-un mediu creativ, iar tu obții performanța în business. Infrastructura completă de birou, design modern, toate serviciile incluse într-o singură factură, zero investiții în amenajarea propriului birou. Adică mai mult timp pe care tu să îl dedici lucrurilor cu adevărat importante.

Cele mai bune locații

Având o suprafață totală de 15,000 mp, 3house reprezintă alegerea ideală pentru companii de orice mărime care vor să-și optimizeze resursele și să obțină cele mai bune servicii cu zero eforturi.

Optimizarea resurselor

Zero investiții în amenajarea biroului, o singură factură emisă lunar care include toate serviciile. Scapi de grijile administrative și te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: succesul afacerii tale.

Echipă fericită

Designul modern, mobilierul ergonomic, zonele de relaxare, lumina naturală, atenția la detalii, creează un mediu de lucru în care oamenii tăi își găsesc energia pentru a deveni mai buni în tot ceea ce își propun.

Beneficii all-inclusive

Birouri complet mobilateMobilier ergonomic, design modern, lumină naturală
Internet de mare vitezăInfrastructură de Internet ultrarapid pentru tine și pentru cei care te vizitează.
Imprimantă multifuncțională profesionalăFiecare etaj beneficiază de imprimantă, scanner și copyer.
Zone de relaxarePentru acele momente din zi în care ai nevoie de o pauză, ți-am pregătit niște zone de recreere faine.
Bucătărie complet echipată și utilatăÎn fiecare zi beneficiezi de fructe proaspete, cafea, apă și ceai la discreție.
House ManagerUn membru al echipei noastre este la dispoziția ta în fiecare zi de luni până vineri, între 09:00- 18:00 și se asigură ca ai parte de cea mai plăcută experiență la 3house.
Săli de ședințe, cabine SkypeAtunci când ai nevoie de intimitate, îți punem la dispoziție săli pentru întâlniri sau convorbiri telefonice importante.
Servicii de curățenieNu trebuie să îți faci nicio grijă privind administrarea biroului tău. Echipa noastră se asigură că toate spațiile se află într-o stare perfectă.